Off White Blog
Louis Vuitton Trophy Auckland

Kan 3, 2024

De Louis Vuitton Trophy ser ut til å etterlate sin kontroversielle fødsel når den kartlegger en bane gjennom en rekke fire regattaer som bringer serien til sin rett, foran Eva-troféens andre etappe i Auckland som går 7. - 21. mars.

Startet i kjølvannet av juridiske tvister rundt Americas Cup i 2010, så Louis Vuitton Trophys innledende løp rundt Câte d’Azur, Nice, åtte lag løp i løpet av 16. november dager, med Italias Team Azzura som klaget den første tittelen.

Selv med America's Cup-krangel, og konkurransen er over, er Louis Vuitton Trophy i ferd med å gå i gang med sin andre runde, ettersom Auckland i New Zealand er vert for de åtte utfordrerne for nok en kamp med vindfangende elan.

BMW Oracle Racing har denne gangen gitt sin plass til det italienske antrekket Mascalzone Latino, som sørget for flere båter til bruk under Nice-scenen.

I mellomtiden er Oracle selv fraværende på grunn av deres deltakelse i America's Cup som fant sted i januar. Mascalzone tar et passende erstatningsvalg, ettersom de selv er å utfordre Oracle's yachtklubb til cupen ved neste mulighet.

Auckland i seg selv er ikke fremmed for Louis Vuittons nye seilingsmuligheter. Tilbake i januar og februar 2009 regnet Royal New Zealand Yacht Squadron seg blant vertene og arrangørene av LV Pacific Series, forgjenger for den nåværende pokalen.

Deres eget mannskap, Team New Zealand, vant tittelen den gang og forsyner de to hovedbåtene for seg selv og besøkende lag som skal brukes til LV Trophy Auckland.

Begge er designet i samsvar med International America's Cup Class og vil bli delt mellom lagene når de løper head-to-head i et runde-robin-format.

Fire løp per dag er planlagt, og som med forrige Trophy-etappe, vil det være video-, foto- og intervjuarkiver som blir oppdatert tilgjengeliggjort via LouisVuittonTrophy.com

Kilde: AFPrelaxnews , 2010

35th America's Cup LV Semi-Final 1 GBR vs. NZL Race 3 | AMERICA'S CUP (Kan 2024).